نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آلودگی میکروبی ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]
  • آمونیاک خون اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
  • آنتی‌بیوتیک تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
  • آویشن شیرازی اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]

ا

  • احتیاجات غذایی اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
  • اسیدهای آمینه کریستاله اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
  • اسیدهای چرب شیر تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
  • اقتصادی کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهره‌وری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
  • الاغ پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
  • الگوی داوسون و هوبارد تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
  • اینترنت اشیاء کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهره‌وری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
  • اندازه بهینه تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]

ب

  • بره اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
  • بره پرواری اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]
  • بره‌های نر نژاد لری تأثیر زمان‌های مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در بره‌های نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
  • بزغاله بومی بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
  • بز کرکی رایینی تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
  • بلدرچین تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
  • بلوک اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
  • بیماری اسکرپی بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
  • بیوتکنیک بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]

پ

  • پروار بندی بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
  • پروبیوتیک تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
  • پروبیوتیک بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
  • پروتئینی و انرژی‌زا بررسی جایگزین‌های مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیره‌های متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
  • پرورش پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
  • پنیرهای خیکی بومی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]
  • پونه کوهی اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]

ت

  • تابع ترانس لاگ تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
  • ترکیب گله پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
  • تصمیم گیری ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
  • تغذیه دام مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]

ج

  • جیره‌ غذایی بررسی جایگزین‌های مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیره‌های متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
  • جوجه گوشتی بررسی جایگزین‌های مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیره‌های متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
  • جوجه های گوشتی بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
  • جوجه‌های گوشتی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
  • جوجه‌های گوشتی اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]

ح

  • حبه اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
  • حسابداری بهای تمام شده ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]

خ

  • خاصیت ضد میکروبی" تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی عسل های جمع آوری شده از مناطق مختلف استان خراسان [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 3-12]
  • خصوصیات پروار تأثیر زمان‌های مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در بره‌های نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]
  • خوراک آغازین اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]

د

  • دانۀ کتان آسیاب‌ شده تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
  • دانۀ کتان اکسترود ‌شده تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
  • دومرحله ای بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]

ز

  • زرشک تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
  • زمان از شیرگیری تأثیر زمان‌های مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در بره‌های نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]

ژ

  • ژن پروتئین پریون(PrP) بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]

س

  • سردخانه ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]

ش

  • شاخص تولید بررسی جایگزین‌های مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیره‌های متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
  • شبیه‌ساز هضم دیزی تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
  • شیر پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
  • شرایط فیزیولوژیک دام اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
  • شیرگیری اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
  • شکل فیزیکی جیره اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
  • شکل فیزیکی خوراک اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]

ص

  • صفات لاشه بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
  • صفات لاشه تأثیر زمان‌های مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در بره‌های نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]

ع

  • عملکرد تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
  • عملکرد اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
  • عملکرد پروار بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
  • عملکرد رشد اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]

غ

  • غلظت متابولیت‌های خون اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]

ف

  • فراسنجه های خونی تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
  • فراسنجه های خونی اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
  • فراسنجه‌های خونی اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجه‌های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی دردوره‌ی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
  • فرآورده فرعی کشاورزی تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
  • فیستول-گذاری بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
  • فواصل نگهداری ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]

ق

  • قابلیت هضم درون تنی اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
  • قارچ دکمه ای مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]

ک

  • کاه کمپوست مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]
  • کردستان بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
  • کلمات کلیدی: پنیرهای سنتی ایران بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]

گ

  • گاوداری شیری صنعتی ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
  • گاوشیری تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
  • گاو شیری کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهره‌وری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
  • گاوهلشتاین بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
  • گاو هلشتاین تأثیر عمل‌آوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
  • گوارش‌پذیری تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
  • گوساله های شیرخوار اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
  • گوسفند سنگسری بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
  • گوسفند لری بختیاری اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]

ل

  • لاشه دام ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمان‌های مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]

م

  • میانگین افزایش وزن روزانه بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
  • مدیریت ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
  • میش اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
  • میش فراهانی اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
  • مصرف اختیاری اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
  • مقاومت ژنتیکی بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
  • ملاس اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]

ن

  • نیتروژن دفعی بستر اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیره‌های‌ غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجه‌های گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
  • نژاد زندی اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]

و

  • وراثت پذیری مادری تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
  • وراثت پذیری مستقیم تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
  • وزن بدن اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]

ه

  • هزینه تولید ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
  • هوشمند کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهره‌وری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]