آ
-
آلودگی میکروبی
ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمانهای مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]
-
آمونیاک خون
اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیرههای غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
-
آنتیبیوتیک
تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
-
آویشن شیرازی
اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی دردورهی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
ا
-
احتیاجات غذایی
اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
-
اسیدهای آمینه کریستاله
اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیرههای غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
-
اسیدهای چرب شیر
تأثیر عملآوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
-
اقتصادی
کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهرهوری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
-
الاغ
پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
-
الگوی داوسون و هوبارد
تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
-
اینترنت اشیاء
کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهرهوری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
-
اندازه بهینه
تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
ب
-
بره
اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
-
بره پرواری
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]
-
برههای نر نژاد لری
تأثیر زمانهای مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در برههای نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
-
بزغاله بومی
بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
-
بز کرکی رایینی
تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
-
بلدرچین
تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
-
بلوک
اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
-
بیماری اسکرپی
بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
-
بیوتکنیک
بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
پ
-
پروار بندی
بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
-
پروبیوتیک
تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
-
پروبیوتیک
بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
-
پروتئینی و انرژیزا
بررسی جایگزینهای مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیرههای متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
-
پرورش
پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
-
پنیرهای خیکی بومی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]
-
پونه کوهی
اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی دردورهی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
ت
-
تابع ترانس لاگ
تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
-
ترکیب گله
پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
-
تصمیم گیری
ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
-
تغذیه دام
مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]
ج
-
جیره غذایی
بررسی جایگزینهای مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیرههای متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
-
جوجه گوشتی
بررسی جایگزینهای مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیرههای متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
-
جوجه های گوشتی
بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
-
جوجههای گوشتی
اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیرههای غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
-
جوجههای گوشتی
اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی دردورهی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
ح
-
حبه
اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
-
حسابداری بهای تمام شده
ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
خ
-
خاصیت ضد میکروبی"
تعیین فعالیت آنتی اکسیدانی، خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی عسل های جمع آوری شده از مناطق مختلف استان خراسان [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 3-12]
-
خصوصیات پروار
تأثیر زمانهای مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در برههای نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]
-
خوراک آغازین
اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
د
-
دانۀ کتان آسیاب شده
تأثیر عملآوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
-
دانۀ کتان اکسترود شده
تأثیر عملآوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
-
دومرحله ای
بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
ز
-
زرشک
تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
-
زمان از شیرگیری
تأثیر زمانهای مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در برههای نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
ژ
-
ژن پروتئین پریون(PrP)
بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
س
-
سردخانه
ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمانهای مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]
ش
-
شاخص تولید
بررسی جایگزینهای مناسب برای منابع پروتئینی و انرژی زا در جیرههای متعادل شده طیور [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 21-34]
-
شبیهساز هضم دیزی
تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
-
شیر
پرورش الاغ برای تولید شیر [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 67-68]
-
شرایط فیزیولوژیک دام
اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
-
شیرگیری
اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
-
شکل فیزیکی جیره
اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
-
شکل فیزیکی خوراک
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]
ص
-
صفات لاشه
بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
-
صفات لاشه
تأثیر زمانهای مختلف از شیرگیری بر صفات پروار و لاشه در برههای نر نژاد لری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 41-50]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
ع
-
عملکرد
تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
-
عملکرد
اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی دردورهی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
-
عملکرد پروار
بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
-
عملکرد رشد
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]
غ
-
غلظت متابولیتهای خون
اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
ف
-
فراسنجه های خونی
تأثیر استفاده از پروبیوتیک باسیلاکت بر عملکرد و فراسنجههای بیوشیمیایی خون بلدرچین ژاپنی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 35-48]
-
فراسنجه های خونی
اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
-
فراسنجههای خونی
اثرپودر آویشن شیرازی وپونه کوهی برعملکرد، فراسنجههای خونی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی دردورهی آغازین [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 33-42]
-
فرآورده فرعی کشاورزی
تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
-
فیستول-گذاری
بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
-
فواصل نگهداری
ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمانهای مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]
ق
-
قابلیت هضم درون تنی
اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
-
قارچ دکمه ای
مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]
ک
-
کاه کمپوست
مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 11-20]
-
کردستان
بررسی عملکرد پروار بزغاله های بومی در دو سن مختلف در مناطق سقز و بانه کردستان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 23-32]
-
کلمات کلیدی: پنیرهای سنتی ایران
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیرهای سنتی کردی خراسان شمالی، سیا مزگی گیلان و افتر سمنان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 13-22]
گ
-
گاوداری شیری صنعتی
ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
-
گاوشیری
تعیین اندازه بهینه در واحدهای گاو شیری استان همدان [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 43-52]
-
گاو شیری
کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهرهوری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
-
گاوهلشتاین
بیوتکنیک فیستول گذاری شکمبه در گاو هلشتاین [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 59-64]
-
گاو هلشتاین
تأثیر عملآوری دانه کتان بر تولید شیر و ترکیب اسیدهای چرب موجود در شیر گاوهای هلشتاین [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 49-60]
-
گوارشپذیری
تعیین ارزش غذایی بخش های مختلف گیاه زرشک در تغذیه نشخوارکنندگان [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 15-24]
-
گوساله های شیرخوار
اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
-
گوسفند سنگسری
بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
-
گوسفند لری بختیاری
اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
ل
-
لاشه دام
ارزیابی تغییرات بار میکروبی لاشه دام طی زمانهای مختلف نگهداری در سردخانه [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 69-74]
م
-
میانگین افزایش وزن روزانه
بررسی تاثیر نوع پروبیوتیک مورد استفاده بر روی میانگین افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل غذایی و صفات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 51-58]
-
مدیریت
ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
-
میش
اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
-
میش فراهانی
اندازه گیری و بررسی تغییرات برخی متابولیتهای خون جهت ارزیابی وضعیت تغذیه ای گوسفندان فراهانی در استان مرکزی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 13-22]
-
مصرف اختیاری
اثر شکل فیزیکی جیره بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم در گوسفند [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 53-62]
-
مقاومت ژنتیکی
بررسی چندشکلی و تعیین ژنوتیپ ژن پروتئین پریون (PrP) درگوسفندان سنگسری دامغان [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 3-10]
-
ملاس
اثر استفاده از ملاس در خوراک آغازین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه گوساله های شیرخوار [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 63-72]
ن
-
نیتروژن دفعی بستر
اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه کریستاله در جیرههای غذایی بر مقدار نیتروژن سرم و آمونیاک پلاسمای خون جوجههای گوشتی [دوره 8، شماره 30، 1398، صفحه 3-12]
-
نژاد زندی
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار بره های نر نژاد زندی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 35-42]
و
-
وراثت پذیری مادری
تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
-
وراثت پذیری مستقیم
تجزیه ژنتیکی صفات مهم اقتصادی در بز کرکی رایینی [دوره 8، شماره 32، 1398، صفحه 23-34]
-
وزن بدن
اثر سن از شیرگیری بره ها بر تغییرات وزن بدن میش های لری بختیاری در شرایط پرورش سنتی [دوره 8، شماره 31، 1398، صفحه 43-50]
ه
-
هزینه تولید
ارائه شیوه تنظیم صورت حساب سود و زیان و تجزیه وتحلیل آن در واحدهای گاوداری شیری صنعتی [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 3-14]
-
هوشمند
کاربرد فناوری اینترنت اشیاء در افزایش بهرهوری صنعت گاو شیری [دوره 8، شماره 33، 1398، صفحه 25-40]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد